Skip to content

М’ясопереробна промисловість

Solutions for the meat processing industry

Foodreform company offers a wide range of products for the meat processing industry

Spices, spice extracts, complex mixes of spices

We offer a wide range of flavor solutions: spices, extracts, complex preparations for the production of all types of meat products. Development of unique taste solutions according to the customer's technical requirements, modeling of the manufacturing process, production of pilot samples.

Functional preparations

  • stabilizers and emulsifiers (stabilizing, structure-forming, emulsifying and moisture-retaining action),
  • tools for cutting, processing minced meat,
  • phosphate preparations,
  • means for preserving freshness and stabilizing the color of the product,
  • means for softening collagen,
  • mixtures for maturing and stabilizing the color of raw-smoked and raw-cured delicacies and sausages,
  • Microbiological preparations for controlled fermentation of meat products,
  • Microbiological protection of meat semi-finished products.

Brine preparations

Високофункціональні препарати для ін’єктування м’ясних виробів дають можливість:

  • reduce syneresis during storage,
  • увеличить выход готовой продукции,
  • to achieve the required consistency (condense the structure of the product).

Flavor and aromatic mixtures

Using many years of experience of its own scientific developments, FOODREFORM produces perfectly balanced taste-aromatic complex mixtures, thanks to the use of which the product acquires exceptional taste and aroma properties.

Маринади

Рідкі маринади на олійній та водній основі являють собою збалансоване поєднання пряних трав та спецій, які формують вишукані смак та аромат, привабливий зовнішній вигляд готового продукту.

Призначені для використання у виробництві напівфабрикатів з усіх видів мʼяса, риби та овочів.
Маринади – це розмаїття кольору і смаку, свіжість і новизна продукту.

Переваги використання даних продуктів:

  • Формування привабливого зовнішнього вигляду продукту (у тч. можливість створення неповторного глянцю на поверхні, оптимального кольору копчення),
  • Формування насиченого, вишуканого смаку,
  • Зниження собівартості, економія сировини (збільшення виходу готової продукції, зменшення технологічних втрат),
  • Можливість оновлення асортименту шляхом створення нових продуктів із заданими властивостями,
  • Подовження терміну придатності продукту,
  • Стабільність результату за умов дотримання технології.

Фудреформ пропонує готові рішення

виробництво соусів під власними торговими марками

Privat label

Contact us

We will find a solution for you