- News
Шановні партнери та колеги! Компанія “Фудреформ” щиро вітає вас із професійним святом — Днем працівників харчової промисловості. Ваш внесок у забезпечення високих стандартів якості продукції є невід’ємною частиною розвитку галузі, яка безпосередньо впливає на здоров’я та добробут суспільства. Завдяки вашій професійній майстерності і відданості справі, харчова індустрія стає сучасною, конкурентоспроможною…
ТОВ «Фудреформ» надає послуги з лабораторної попередньої оцінки якості сировини в сегменті агропромисловості, харчової та переробної промисловості. Доступні послуги: • Визначення вологості, • Визначення масової частки олії в натуральному продукті/в перерахунку на суху речовину, • Визначення масової частки білка в натуральному продукті/в перерахунку на суху речовину, • Визначення сміттєвої та…
У зв’язку з розширенням напрямків задач у компанії шукаємо менеджерів-технологів із продажу інгредієнтів для галузей харчової промисловості: молочна, м’ясна, хлібна, борошномельна, рибна. Вимоги: вміння будувати стосунки з партнерами, висока відповідальність, організованість та самостійність внутрішня мотивація, амбіційність, досвід роботи у продажах В2В від 2 років. Умови праці: офіційне працевлаштування, пакет соціальних…
Компанія “Фудреформ” понад квартал розвиває новий напрямок виробництва – борошномельно-хлібопекарське виробництво повного циклу. Торговельна марка має назву “Савин Хліб”. Заснована на початку 2024 року, а уже завоювала свій ринок споживачів. Адже “Савин хліб” – це цільнозерновий хліб, що готується на заквасці за давнім ремісничим рецептом, який строго регулюється сучасними виробничо-санітарними…
4 квітня 2024 року компанія “Фудреформ” прийняла участь у 39-му Ярмарку вакансій в рамках взаємодії з Центром СПСіВ Одеського національного технологічного університету. Метою конференції було познайомити молодих спеціалістів, діючих і нових партнерів з нашим науково-виробничим комплексом. Представити основні напрямки діяльності та майбутні плани в рамках сьогодення. Із презентацією підприємства виступила…
Вітаємо авторів, науковців кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів – Оксану Топчій та Василя Пасічного, технології молока і молочних продуктів – Олену Грек та Аллу Тимчук, біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романа Мукоїда з випуском навчального посібника: Топчій О. А., Пасічний В. М., Грек О. В., Тимчук А. В., Мукоїд…
26-27 жовтня 2023 року Національний університет харчових технологій спільно з київською обласною державною адміністрацією організували та провели Форум “Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості”. Другий день форуму розпочався із заходу – “Industry visit” на наше підприємство. Розпочалася зустріч науковим семінаром, який провели керівники компанії ТОВ «Фудреформ»…
Contact us
We will find a solution for you