- Новини

29 травня на базі підприємства Фудреформ, у Савині Чернігівської області відбулася виїзна обласна конференція. Цей комунікативний захід покликаний консолідувати представників держави та бізнесу довкола проблематики стратегічного розвитку Чернігівщини на наступні десятиріччя, обміну досвідом, думками, новими ідеями. Запропоновано до розгляду та обговорення перспективну модель агропромислових кластерів на основі кооперації, для сталого...

Шановні партнери та колеги! Компанія “Фудреформ” щиро вітає вас із професійним святом — Днем працівників харчової промисловості. Ваш внесок у забезпечення високих стандартів якості продукції є невід’ємною частиною розвитку галузі, яка безпосередньо впливає на здоров’я та добробут суспільства. Завдяки вашій професійній майстерності і відданості справі, харчова індустрія стає сучасною, конкурентоспроможною...

У зв’язку з розширенням напрямків задач у компанії шукаємо менеджерів-технологів із продажу інгредієнтів для галузей харчової промисловості: молочна, м’ясна, хлібна, борошномельна, рибна. Вимоги: вміння будувати стосунки з партнерами, висока відповідальність, організованість та самостійність внутрішня мотивація, амбіційність, досвід роботи у продажах В2В від 2 років. Умови праці: офіційне працевлаштування, пакет соціальних...

Компанія “Фудреформ” понад квартал розвиває новий напрямок виробництва – борошномельно-хлібопекарське виробництво повного циклу. Торговельна марка має назву “Савин Хліб”. Заснована на початку 2024 року, а уже завоювала свій ринок споживачів. Адже “Савин хліб” – це цільнозерновий хліб, що готується на заквасці за давнім ремісничим рецептом, який строго регулюється сучасними виробничо-санітарними...

4 квітня 2024 року компанія “Фудреформ” прийняла участь у 39-му Ярмарку вакансій в рамках взаємодії з Центром СПСіВ Одеського національного технологічного університету. Метою конференції було познайомити молодих спеціалістів, діючих і нових партнерів з нашим науково-виробничим комплексом. Представити основні напрямки діяльності та майбутні плани в рамках сьогодення. Із презентацією підприємства виступила...

Вітаємо авторів, науковців кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів – Оксану Топчій та Василя Пасічного, технології молока і молочних продуктів – Олену Грек та Аллу Тимчук, біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романа Мукоїда з випуском навчального посібника: Топчій О. А., Пасічний В. М., Грек О. В., Тимчук А. В., Мукоїд...

26-27 жовтня 2023 року Національний університет харчових технологій спільно з київською обласною державною адміністрацією організували та провели Форум “Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості”. Другий день форуму розпочався із заходу – “Industry visit” на наше підприємство. Розпочалася зустріч науковим семінаром, який провели керівники компанії ТОВ «Фудреформ»...
зв’яжіться з нами
Ми знайдемо рішення для вас