Перейти до вмісту

Новини компанії

  • Новини
Нові послуги від лабораторії ТОВ “Фудреформ”.

02.10.2024

ТОВ «Фудреформ» постійно розширює свою компетенцію та розвиває нові напрями діяльності! Раді анонсувати нові можливості нашої лабораторії! Тепер ми здійснюємо лабораторну попередню оцінку якості сільськогосподарської сировини, а саме: насіння соняшника, макуха соняшника, насіння сої, шрот соєвий, насіння ріпака. Доступні послуги: • Визначення вологості, • Визначення масової частки олії в натуральному…

Долучайтеся до команди професіоналів “Фудреформ”!

12.09.2024

У зв’язку з розширенням напрямків задач у компанії шукаємо менеджерів-технологів із продажу інгредієнтів для галузей харчової промисловості: молочна, м’ясна, хлібна, борошномельна, рибна. Вимоги: вміння будувати  стосунки з партнерами, висока відповідальність, організованість та самостійність внутрішня мотивація, амбіційність, досвід роботи у продажах В2В від 2 років. Умови праці: офіційне працевлаштування, пакет соціальних…

Розвиваємо новий напрямок. Борошномельно-хлібопекарське виробництво.

27.12.2023

Компанія “Фудреформ” понад квартал розвиває новий напрямок виробництва – борошномельно-хлібопекарське виробництво повного циклу.  Торговельна марка має назву “Савин Хліб”. Заснована на початку 2024 року, а уже завоювала свій ринок споживачів. Адже “Савин хліб” – це цільнозерновий хліб, що готується на заквасці за давнім ремісничим рецептом, який строго регулюється сучасними виробничо-санітарними…

Ми відкриті до співпраці! ТОВ “Фудреформ” прийняла участь у ярмарку вакансій.

27.12.2023

4 квітня 2024 року компанія “Фудреформ” прийняла участь у 39-му Ярмарку вакансій в рамках взаємодії з Центром СПСіВ Одеського національного технологічного університету. Метою конференції було познайомити молодих спеціалістів, діючих і нових партнерів з нашим науково-виробничим комплексом. Представити основні напрямки діяльності та майбутні плани в рамках сьогодення. Із презентацією підприємства виступила…

Вітаємо авторів з випуском навчального посібника!

02.11.2021

Вітаємо авторів, науковців кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів – Оксану Топчій та Василя Пасічного, технології молока і молочних продуктів – Олену Грек та Аллу Тимчук, біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романа Мукоїда з випуском навчального посібника: Топчій О. А., Пасічний В. М., Грек О. В., Тимчук А. В., Мукоїд…

Команда “Фудреформ” прийняла участь у форумі!

13.01.2023

26-27 жовтня 2023 року Національний університет харчових технологій спільно з київською обласною державною адміністрацією  організували та провели Форум “Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості”. Другий день форуму розпочався із заходу – “Industry visit” на наше підприємство. Розпочалася зустріч науковим семінаром, який провели керівники компанії ТОВ «Фудреформ»…

зв’яжіться з нами

Ми знайдемо рішення для вас