Перейти до вмісту

Новини компанії

  • Новини
Ми крокуємо   до   світових   стандартів

27.12.2023

Зона вільної торгівлі з Євросоюзом, що почала діяти з 01 січня 2016 р., відкриває перспективи, у першу чергу, для високоорганізованих бізнес-проектів, як у розумінні ефективно діючої управлінської структури, так і у розрізі дотримання світових стандартів виробництва продовольчої продукції, незалежно від галузі діяльності підприємств. Враховуючи те, що Україна не є членом…

Продовольчий ринок: маркетингова еволюція.

27.12.2023

Рік 2019 вже триває… Радянський маркетинговий феномен успішно працював довгі роки й диктував виробникам, якими мають бути їх продукти: як вони мають виглядати, як пахнути та як поїдатися («Картопля з тефтелями, а рис з рибою – замінювати неможна!»).  Декларувався єдино правильний спосіб життя кожного громадянина, та ключові слова опису продуктів,…

Вітаємо авторів з випуском навчального посібника!

02.11.2021

Вітаємо авторів, науковців кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів – Оксану Топчій та Василя Пасічного, технології молока і молочних продуктів – Олену Грек та Аллу Тимчук, біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романа Мукоїда з випуском навчального посібника: Топчій О. А., Пасічний В. М., Грек О. В., Тимчук А. В., Мукоїд…

Команда “Фудреформ” прийняла участь у форумі!

13.01.2023

26-27 жовтня 2023 року Національний університет харчових технологій спільно з київською обласною державною адміністрацією  організували та провели Форум “Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості”. Другий день форуму розпочався із заходу – “Industry visit” на наше підприємство. Розпочалася зустріч науковим семінаром, який провели керівники компанії ТОВ «Фудреформ»…

зв’яжіться з нами

Ми знайдемо рішення для вас