Перейти до вмісту

Розвиваємо новий напрямок. Борошномельно-хлібопекарське виробництво.

    Компанія “Фудреформ” понад квартал розвиває новий напрямок виробництва – борошномельно-хлібопекарське виробництво повного циклу.  Торговельна марка має назву “Савин Хліб”. Заснована на початку 2024 року, а уже завоювала свій ринок споживачів. Адже “Савин хліб” – це цільнозерновий хліб, що готується на заквасці за давнім ремісничим рецептом, який строго регулюється сучасними виробничо-санітарними нормами. Під даною торговельною маркою реалізується також цільнозернове борошно,  крупи та цукор.

    Лінійка виробів представлена темним та світлим хлібом – житньо-пшеничний формовий цільнозерновий хліб, пшеничний цільнозерновий, гречаний подовий хліб та багет. Реалізація виробів відбувається у тісній взаємодії з партнерами, представниками бізнесу місцевих територіальних громад Чернігівщини, а також у магазинах Требухова та Броварів.

    Технолог нашого хлібного виробництва назвав 5 причин скуштувати “Савин Хліб”:⠀

    Якісне джерело енергії.

    За рекомендацією фахівців у з харчування, чверть здорової тарілки мають складати складні вуглеводи. До цієї категорії продуктів відноситься цільнозерновий хліб. Адже він має менший глікемічний індекс, тож при його споживанні підвищення рівня цукру в крові відбувається повільніше. Це дозволяє підтримувати стабільний рівень енергії дня, уникати різких коливань настрою та енергії, які можуть виникати після споживання продуктів з високим вмістом простих вуглеводів.

    Якісний склад

    Напис «Цільнозерновий хліб» на упаковці – не є запорукою якості продукту. Надзвичайно важливо ретельно вивчати склад продуктів, аби обраний вами хліб не містив інгредієнтів, наприклад консервантів, що перекреслюють корисні властивості такого хліба. Так, наприклад, у складі нашого хліба: борошно пшеничне цільнозернове, житнє та гречане, вода, закваска, дріжджі, соняшникова олія, сіль та цукор для смаку. Понад те, «Савин Хліб» ми виготовляємо на живій пшенично-хмільовій заквасці, яка допомагає максимально розкрити усі корисні властивості цього хліба.⠀

    Корисні елементи

    Цільнозернове борошно виготовляється шляхом разового помелу цільного зерна, тож воно включає усі частинки зернини. Таким чином зерно не втрачає свої корисні складові: вітаміни групи В, залізо, магній та інші мінерали. Тому цільнозерновий хліб є джерелом багатьох корисних поживних речовин, необхідних для здорового та активного функціонування організму.

     

    Легкість засвоєння

    Клітковина – ще один важливий корисний елемент, заради якого цільнозерновий хліб повинен бути у здоровому раціоні дорослих і дітей. Клітковина позитивно впливає на роботу ШКТ. Вона підтримує нормальну функцію кишечнику та стимулює розвиток корисних бактерій у кишечнику, що впливає на загальний стан здоров’я.

    Справжнє задоволення від смаку

    Корисне не означає не смачне! Наш цільнозерновий хліб – чудове підтвердження цієї тези. Хлібчик з насиченим смаком, пористим м’якушем та неймовірним духмяним ароматом. «Савин Хліб» – чудове доповнення основних страв та основа для корисних перекусів.