26-27 жовтня 2023 року Національний університет харчових технологій спільно з київською обласною державною адміністрацією організували та провели Форум “Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості”.
The second day of the forum started with the event - "Industry visit" to our company. The meeting began with a scientific seminar conducted by Oleksandr Hryshchenko of Foodreform LLC and Ihor Musienko of Dim Speziy LLC, where they presented the main directions of production and shared their own experience of the company's successful operations.
"Foodreform" is not just a company, it is a real birthplace of unique and unsurpassed taste experiences, where a progressive team of specialists creates novelties for the world of the food industry. And it offers ready-made solutions in the field of meat processing, dairy, bread, flour and fish processing industry, processing and canning of fruits and vegetables, HoReCa, as well as agro-industrial complex" - noted the visitors and participants of the forum.
У світі, де кожен день приносить нові виклики та можливості, інновації стають ключем до успіху. Команда компанії “Фудреформ” на чолі з директорами Олександром Грищенко та Ігорем Мусієнко, не тільки пристосувалася до змін, але і самостійно диктує виробничі тенденції сучасності, завдяки своїм власним лайфхакам та неймовірним підходам.
The participants of this tour would like to talk about current trends in the food industry, and finally, under the hour of extensive tasting, reconnoiter how “Foodreform” creates the latest technological and gastronomy Eternal masterpieces.
This visit has become an important platform for the exchange of knowledge, information, up-to-date training of industrial and craft distillers and for the development of their initiatives.