26-27 жовтня 2023 року Національний університет харчових технологій спільно з київською обласною державною адміністрацією організували та провели Форум “Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості”.
Другий день форуму розпочався із заходу – “Industry visit” на наше підприємство. Розпочалася зустріч науковим семінаром, який провели керівники компанії ТОВ «Фудреформ» – Олександр Грищенко та ТОВ «Дім Спецій» Ігор Мусієнко, де представили основні напрями виробництва та поділилися власним досвідом успішної діяльності підприємства.
«Фудреформ» – це не просто компанія, це справжнє місце народження унікальних і неперевершених смакових вражень, де прогресивна команда фахівців створює новинки для світу харчової промисловості. І пропонує готові рішення в галузі м’ясопереробної, молочної, хлібної, борошномельної рибопереробної промисловості, переробки та консервування плодів та овочів, HoReCa, а також агропромислового комплексу” – зауважили відвідувачі, учасники форуму.
У світі, де кожен день приносить нові виклики та можливості, інновації стають ключем до успіху. Команда компанії “Фудреформ” на чолі з директорами Олександром Грищенко та Ігорем Мусієнко, не тільки пристосувалася до змін, але і самостійно диктує виробничі тенденції сучасності, завдяки своїм власним лайфхакам та неймовірним підходам.
Учасники цього туру мали нагоду не лише поговорити про сучасні тенденції у харчовій індустрії, а й на власному досвіді, під час розширеної дегустації, переконатися, як “Фудреформ” створює справжні технологічні та гастрономічні шедеври.
Цей захід став важливою подією для обміну знаннями, досвідом, вдосконалення навичок промислових, крафтових виробників та для розвитку їхніх ініціатив.