На сьогодні та вже більше 5 років лабораторія компанії здійснює діяльність направлену на задоволення потреб в частині постійного моніторингу якісних та безпекових показників сировини та готової продукції переробних підприємств та підприємств виробників кормів в секторі тваринництва, послуг для сільськогосподарських компаній, надаючи результати досліджень зразків замовників за фізико-хімічними показниками.
Наразі перелік можливих послуг включає 39 найменувань.
Для замовлення послуги та уточнення деталей, звертайтеся за телефоном +38 075 196 94 10
1. | Активна кислотність (pH) |
2. | Активність трансглутамінази |
3. | Активність уреази |
4. | Вологість із попереднім підсушуванням |
5. | Дрібні зерна |
6. | Життєздатність |
7. | Запах, колір, прозорість, смак / органолептичні показники |
8. | Зараженість шкідниками |
9. | Здатність до проростання |
10. | Зернова, смітна домішки |
11. | Карантинні рослини |
12. | Кислотне число олії |
13. | Кислотність |
14. | Клейковина ISO ч.1 |
15. | Клейковина кількість та якісно |
16. | Колірне число |
17. | Крупність |
18. | М.ч. білку (експрес метод) |
19. | М.ч. олеїнової кислоти (експрес метод) |
20. | М.ч.білку а.с.р (експрес метод) |
21. | Маса 1000 зерен |
22. | Маса та відсоток легковісних плодів перцю |
23. | Масова частка вологи |
24. | Масова частка кухонної солі (NaCl) |
25. | Масова частка розчинних сухих речовин |
26. | Натура (експрес) |
27. | Натура (пурка) |
28. | Наявність сторонніх домішок / часток |
29. | Олійна домішка |
30. | Олійність |
31. | Олійність на сиру речовину (експрес метод) |
32. | Олійність, а.с.р. (експрес метод) |
33. | Перекисне число |
34. | Сечовина |
35. | Сирий протеїн |
36. | Стійкість емульсії |
37. | Схожість та енергія проростання |
38. | Число падіння |
39. | Щільність |