Skip to content

Надаємо послуги оцінки якості сировини

    На сьогодні та вже більше 5 років  лабораторія компанії  здійснює  діяльність  направлену  на задоволення потреб в частині постійного моніторингу якісних та безпекових показників сировини та готової продукції переробних підприємств та підприємств виробників кормів в секторі тваринництва,  послуг  для сільськогосподарських компаній, надаючи  результати досліджень зразків замовників за фізико-хімічними показниками.

    Наразі перелік можливих послуг включає 39 найменувань.

    Для замовлення послуги та уточнення деталей, звертайтеся за телефоном +38 075 196 94 10

    1. Активна кислотність (pH)
    2. Активність трансглутамінази
    3. Активність уреази
    4. Вологість із попереднім підсушуванням
    5. Дрібні зерна
    6. Життєздатність
    7. Запах, колір, прозорість, смак / органолептичні показники
    8. Зараженість шкідниками
    9. Здатність до проростання
    10. Зернова, смітна домішки
    11. Карантинні рослини
    12. Кислотне число олії
    13. Кислотність
    14. Клейковина ISO ч.1
    15. Клейковина кількість та якісно
    16. Колірне число
    17. Крупність
    18. М.ч. білку (експрес метод)
    19. М.ч. олеїнової кислоти (експрес метод)
    20. М.ч.білку а.с.р (експрес метод)
    21. Маса 1000 зерен
    22. Маса та відсоток легковісних плодів перцю
    23. Масова частка вологи
    24. Масова частка кухонної солі (NaCl)
    25. Масова частка розчинних сухих речовин
    26. Натура (експрес)
    27. Натура (пурка)
    28. Наявність сторонніх домішок / часток
    29. Олійна домішка
    30. Олійність
    31. Олійність на сиру речовину (експрес метод)
    32. Олійність, а.с.р. (експрес метод)
    33. Перекисне число
    34. Сечовина
    35. Сирий протеїн
    36. Стійкість емульсії
    37. Схожість та енергія проростання
    38. Число падіння
    39. Щільність