Перейти к содержимому

Молочна промисловість

Рішення для молочної промисловості

Компанія Фудреформ пропонує широкий асортимент продуктів для молочної промисловості

Натуральні трави та спеції, суміші спецій

Сировина закуповується безпосередньо у країнах походження. Високоякісні трави, спеції та їх суміші є чудовим смаковим оформленням для формованих солоних виробів із кисломолочного сиру та кремів із кисломолочного сиру.

Функциональные препараты

  • комплексні фосфатні суміші солей-плавителів, триполіфосфат натрію,
  • суміші загусників, які використовуються в якості стабілізаторів,
  • регулятори кислотності,
  • препарати, що змінюють текстуру, пружність, еластичність, посилюють смак продукту,
  • суміші, які запобігають відокремленню сироватки у кисломолочному сирі та м’яких молочних продуктах,
  • комплексні сухі суміші для приготування морозива.

Вкусоароматические смеси

З метою покращення смакоароматичних показників молочної продукції Фудреформ пропонує широку лінійку ароматизаторів та смакових добавок

Ферменти

Ферменти та ферментні препарати використовуються в якості каталізаторів біохімічних процесів.

Маринади

Використання рідких маринадів на олійній основі урізноманітнює традиційну асортиментну лінійку сирів. Вони зручні у використанні, економічно вигідні.

Наповнювачі

За допомогою використання смакоароматичних наповнювачів від Фудреформ легко подолати смакову та зовнішню одноманітність, властиву переважній більшості молочних продуктів, створити нові, комерційно привабливі продукти, своєчасно оновлюючи асортиментну лінійку.

Смакоароматичні наповнювачі на водній основі містять натуральні трави та спеції використовуються для виготовлення масла та спредів, кисломолочних напоїв, твору ж на вершкових сирів, сирних продуктів, сирів плавлених.

Переваги використання даних продуктів:

  • Покращення органолептичних показників в кисломолочних продуктах (ущільнення структури, формування глянцевої поверхні, зниження синерезису під час зберігання)
  • Уникнення відокремлення сироватки у кисломолочному сирі та м’яких сирах
  • Формування привабливого зовнішнього вигляду готового продукту
  • Зниження собівартості, економія сировини (зменшення норм витрат сировини, зменшення технологічних втрат)
  • Формування відчуття чистоти, натуральності смаку продукту
  • Зменшення часу технологічного циклу
  • Стабільність результату при точному дотриманні технології
  • Можливість добору компонентів, які не мають індексу Е
  • Подовження терміну придатності продукту
    Можливість максимально наблизитися до ідеального співвідношення ціна/якість готового продукту

Фудреформ пропонує готові рішення

виробництво соусів під власними торговими марками

Privat label

Свяжитесь нами

Мы найдем решение для вас