Рішення для HoReCa
Для оптимізації харчового виробництва для сфери HoReCa (готельно-ресторанного бізнесу) важливо впроваджувати ефективні системи управління запасами продуктів, вдосконалювати процеси приготування страв, враховувати сезонність та смакові уподобання клієнтів.
Технологічні інновації та використання високоякісних інгредієнтів, можуть підвищити ефективність та якість обслуговування.
Фудреформ пропонує низку рішень для HoReCa, що допоможе у виробництві напівфабрикатів, готових продуктів, заготовок тривалого зберігання:
- Використання смакоароматичних сумішей для виробництва м’ясних заготовок для бургерів, шаверми,
- Використання рідких маринадів для шашлику, курки-гриль, інших цільном’ясних продуктів,
- Використання функціональних сумішей для плодоовочевої консервації та маринованих продуктів: салатів, заправок,
- Використання наповнювачів та спецій для приготування намазок, соусів, дресінгів,
- Використання функціональних сумішей та ферментів для покращення борошна та випікання продукції власних пекарень,
- Готові суміші для випікання мафінів, кексів, печива.
Фудреформ пропонує готові рішення
виробництво соусів під власними торговими марками
Privat label
Свяжитесь нами
Мы найдем решение для вас