Перейти до вмісту

М’ясопереробна промисловість

Рішення для м’ясопереробної промисловості

Компанія Фудреформ пропонує широкий асортимент продуктів для м’ясопереробної промисловості

Спеції, екстракти спецій, комплексні суміші спецій

Пропонуємо широку лінійку смакових рішень: спецій, екстрактів, комплексних препаратів для виробництва всіх видів м’ясної продукції. Розробку унікальних смакових рішень за технічними вимогами замовника, моделювання технологічного процесу виробництва, виготовлення пілотних зразків.

Функціональні препарати

  • стабілізатори й емульгатори (стабілізуюча, структуроутворююча, емульгуюча та вологоутримуюча дія),
  • засоби для кутерування, обробки фаршів,
  • фосфатні препарати,
  • засоби для збереження свіжості і стабілізації кольору продукту,
  • засоби для розм’якшення колагену,
  • суміші для дозрівання та стабілізації кольору сирокопчених та сиров’ялених делікатесів і ковбас,
  • Мікробіологічні препарати для контрольованої ферментації м’ясних продуктів,
  • Мікробіологічний захист м’ясних напівфабрикатів.

Розсольні препарати

Високофункціональні препарати для ін’єктування м’ясних виробів дають можливість:

  • знизити синерезис під час зберігання,
  • збільшити вихід готової продукції,
  • досягти необхідної консистенції (ущільнити структуру продукту).

Смакоароматичні суміші

Використовуючи багаторічний досвід власних наукових розробок, FOODREFORM виготовляє ідеально збалансовані смакоароматичні комплексні суміші, завдяки використанню яких продукт набуває виняткових смакових та ароматичних властивостей.

Маринади

Рідкі маринади на олійній та водній основі являють собою збалансоване поєднання пряних трав та спецій, які формують вишукані смак та аромат, привабливий зовнішній вигляд готового продукту.

Призначені для використання у виробництві напівфабрикатів з усіх видів мʼяса, риби та овочів.
Маринади – це розмаїття кольору і смаку, свіжість і новизна продукту.

Переваги використання даних продуктів:

  • Формування привабливого зовнішнього вигляду продукту (у тч. можливість створення неповторного глянцю на поверхні, оптимального кольору копчення),
  • Формування насиченого, вишуканого смаку,
  • Зниження собівартості, економія сировини (збільшення виходу готової продукції, зменшення технологічних втрат),
  • Можливість оновлення асортименту шляхом створення нових продуктів із заданими властивостями,
  • Подовження терміну придатності продукту,
  • Стабільність результату за умов дотримання технології.

Фудреформ пропонує готові рішення

виробництво соусів під власними торговими марками

Privat label

зв’яжіться з нами

Ми знайдемо рішення для вас