Рішення для борошномельної промисловості
Компанія Фудреформ пропонує нові доступні технологічні прийоми суттєвого підвищення ефективності технологічного процесу борошномельного виробництва з одержанням «борошна щадного помелу» на будь-якому обладнанні борошномельного підприємства.
Ферментативна підготовка зерна до помелу
- Пропонований комплекс ферментів дає можливість у біологічний спосіб суттєво послабити зв’язки оболонок з ендоспермом.
- Пшениця стає набагато податливішою до вимелу, досягається кращий вимел ендосперму.
- Процес розмелу зерна відбувається м’якіше й легше, оболонки не кришаться і не розколюються, як під час звичайного помелу.
- Під впливом ферментів оболонки відділяються порівняно великими, м’якими й гнучкими сегментами, тому вони не засмічують борошно.
- Вже на початковій стадії розмелу одержується більша кількість борошна (крупок, дунстів) з більш високою білизною та меншою зольністю.
Результат:
Покращення борошномельних властивостей зерна пшениці будь-якої якості:
- стабільна й рівна робота розмельного відділення,
- зниження енерговитрат на вальцьові верстати (до 20%) та подовження терміну служби валів,
- підвищення показника білизни борошна при збільшенні виходу борошна в/ґ та від загального виходу,
- можливість збільшити (за необхідністю) крупність борошна в/ґ (залишок на решеті №43 до 15%) без зниження білизни борошна.
Покращення хлібопекарських та реологічних властивостей:
- підвищення водопоглинаючої та водоутримуючої властивостей тіста,
- покращення пружньо-пластичних властивостей,
- покращення формостійкості хліба,
- покращення структури пористості й еластичності м’якушки хліба.
Фудреформ пропонує готові рішення
виробництво соусів під власними торговими марками
Privat label
зв’яжіться з нами
Ми знайдемо рішення для вас