Перейти до вмісту

Борошномельна промисловість

Рішення для борошномельної промисловості

Компанія Фудреформ пропонує нові доступні технологічні прийоми суттєвого підвищення ефективності технологічного процесу борошномельного виробництва з одержанням «борошна щадного помелу» на будь-якому обладнанні борошномельного підприємства.

Ферментативна підготовка зерна до помелу

  1. Пропонований комплекс ферментів дає можливість у біологічний спосіб суттєво послабити зв’язки оболонок з ендоспермом.
  2. Пшениця стає набагато податливішою до вимелу, досягається кращий вимел ендосперму.
  3. Процес розмелу зерна відбувається м’якіше й легше, оболонки не кришаться і не розколюються, як під час звичайного помелу.
  4. Під впливом ферментів оболонки відділяються порівняно великими, м’якими й гнучкими сегментами, тому вони не засмічують борошно.
  5. Вже на початковій стадії розмелу одержується більша кількість борошна (крупок, дунстів) з більш високою білизною та меншою зольністю.

Результат:

Покращення борошномельних властивостей зерна пшениці будь-якої якості:

  • стабільна й рівна робота розмельного відділення,
  • зниження енерговитрат на вальцьові верстати (до 20%) та подовження терміну служби валів,
  • підвищення показника білизни борошна при збільшенні виходу борошна в/ґ та від загального виходу,
  • можливість збільшити (за необхідністю) крупність борошна в/ґ (залишок на решеті №43 до 15%) без зниження білизни борошна.
DSC_6668

Покращення хлібопекарських та реологічних властивостей:

  • підвищення водопоглинаючої та водоутримуючої властивостей тіста,
  • покращення пружньо-пластичних властивостей,
  • покращення формостійкості хліба,
  • покращення структури пористості й еластичності м’якушки хліба.

Фудреформ пропонує готові рішення

виробництво соусів під власними торговими марками

Privat label

зв’яжіться з нами

Ми знайдемо рішення для вас