На сьогодні та вже більше 5 років лабораторія компанії здійснює діяльність направлену на задоволення потреб в частині постійного моніторингу якісних та безпекових показників сировини та готової продукції переробних підприємств та підприємств виробників кормів в секторі тваринництва, послуг для сільськогосподарських компаній, надаючи результати досліджень зразків замовників за фізико-хімічними показниками.
Наразі перелік можливих послуг включає 39 найменувань.
Для замовлення послуги та уточнення деталей, звертайтеся за телефоном +38 075 196 94 10
| 1. | Активна кислотність (pH) |
| 2. | Активність трансглутамінази |
| 3. | Активність уреази |
| 4. | Вологість із попереднім підсушуванням |
| 5. | Дрібні зерна |
| 6. | Життєздатність |
| 7. | Запах, колір, прозорість, смак / органолептичні показники |
| 8. | Зараженість шкідниками |
| 9. | Здатність до проростання |
| 10. | Зернова, смітна домішки |
| 11. | Карантинні рослини |
| 12. | Кислотне число олії |
| 13. | Кислотність |
| 14. | Клейковина ISO ч.1 |
| 15. | Клейковина кількість та якісно |
| 16. | Колірне число |
| 17. | Крупність |
| 18. | М.ч. білку (експрес метод) |
| 19. | М.ч. олеїнової кислоти (експрес метод) |
| 20. | М.ч.білку а.с.р (експрес метод) |
| 21. | Маса 1000 зерен |
| 22. | Маса та відсоток легковісних плодів перцю |
| 23. | Масова частка вологи |
| 24. | Масова частка кухонної солі (NaCl) |
| 25. | Масова частка розчинних сухих речовин |
| 26. | Натура (експрес) |
| 27. | Натура (пурка) |
| 28. | Наявність сторонніх домішок / часток |
| 29. | Олійна домішка |
| 30. | Олійність |
| 31. | Олійність на сиру речовину (експрес метод) |
| 32. | Олійність, а.с.р. (експрес метод) |
| 33. | Перекисне число |
| 34. | Сечовина |
| 35. | Сирий протеїн |
| 36. | Стійкість емульсії |
| 37. | Схожість та енергія проростання |
| 38. | Число падіння |
| 39. | Щільність |