Вітаємо авторів, науковців кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів – Оксану Топчій та Василя Пасічного, технології молока і молочних продуктів – Олену Грек та Аллу Тимчук, біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романа Мукоїда з випуском навчального посібника: Топчій О. А., Пасічний В. М., Грек О. В., Тимчук А. В., Мукоїд Р. М. “Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa”.
Інформація про нашу компанію, яка подана в даному посібнику, покликана сприяти розширенню виробничих і партнерських зв’язків.
Навчальний посібник розкриває пріоритетні напрямки інновацій у промисловому та крафтовому виробництві сучасного асортименту високоякісних продуктів, зокрема з використанням локальних сировинних ресурсів. Особливу увагу в посібнику зосереджено на удосконаленні існуючих або розроблені нових технологій переробки м’яса, молока та продуктів бродіння і виноробства. Представлено характеристику і вимоги до сировини, систематизовано асортимент харчових продуктів, а також розглянуто основне технологічне обладнання, призначене для забезпечення ефективного проведення виробничих процесів. Інформація, яка міститься в представленому виданні, дозволяє поглибити знання із технологій, сформувати власне бачення стратегії розвитку виробництва харчової продукції. Матеріали навчального посібника можуть бути використані при виконанні науково-дослідних робіт здобувачами, магістрантами та аспірантами, викладачами вищих навчальних закладів, фахівцями у харчовій галузі та сфері HoReCa.
Раді бути частиною наукового-виробничого товариства!